13.3.2010

Lauantai.

Kevään on voinut haistaa ilmassa ja jonkin aikaa. Aurinko paistaa jo niin lämpimästi, että mun täytyy pitää verhot kiinni huoneessa keskipäivän, jos en tahdo saunoa. Tänään on raukea päivä. Heräsin hitaasti, join kahvia ja kuuntelen musiikkia. Kohta voisin lukea jotain, en kuitenkaan varmaankaan farmakologiaa. Ja juoda lisää kahvia.

Mä tahtoisin mökille. Sellaiselle oikealle mökille keskellä ei mitään, ilman suuria ylellisyyksiä. Musta olis tosi hienoa hakata halkoja pitkästa aikaa ja elää kynttilänvalossa illat. Mä haluisin myös keikalle. En oo käyny millään keikalla ikuisuuksiin. Suunnittelin hieman, että voisin mennä ensi viikonloppuna Ouluun, niin voisin katsoa jos siellä olis joku kiva. Täällä tuntuu et koko ajan on jotain, niin ei sitten tule lähdettyä juuri koskaan minnekään.

Näin Veeraa ja Yötä eilen. Käytiin syömässä Unicafessa, ja sitten Veeran ja Yön pitikin lähteä Ouluun. Näin myös Ollia pitkästä aikaa. Havaitsin myös, että lievä mustasukkaisuus on oikeastaan varsin imartelevaa.

Mun huoneen ovi on alkanut narista. Pitäisi varmaan keksiä, mitä sille tekisi. Joku öljy varmaan auttais. Viirivehkakin on edelleen elossa. Sille voisi varmaankin vaihtaa mullat ja isomman ruukun ehkä myös. Siivotakin voisi.

Ei kommentteja: