16.4.2008

Couchsurfing-tapaaminen.

Minulla on sosiaalista elamaa. Minulla on ihmisia joita voi kutsua kavereiksi. Minulla on sellaisia jopa taalla Hollannissa.

Eilen ma kavin toista kertaa couchsurfing-tapaamisessa. Menin eka Remcon ja Jaapin luo. Jaapki oli raahannu ittensa takas sielta Israelista. Kalinki tuli sinne. Ja ma paasin taas pyoran tarakalle, talla kertaa Remcon. Se pyora jonka sain Jaapilta ei ihan toimi nyt kun siina on takakumissa reika. Tehtii taas sopimus etta jos pojat alkaa puhuun hollantia ma alan puhuun niille suomee. Jaap ystavallisesti kaansiki mulle kaikki mita tuli hollanniksi, mukaanlukien sen ku Remco puhu puhelimessa.

Itse tapaamisessa oli mukavaa. Ma hammastytin ihmisia kertomalla etten ma oo skandinaavi. Samoin hammastyttavaa muille oli se etta Nokia tune soittoaanena on niin ei ei ku voi olla.

Kuulin myos mielenkiintosen tarinan. Yks lasnaolijoista omaa Belgian ja Kanadan passin. No han oli ollu USAssa kaymassa ja hommannu lippunsa kanadalaisella passilla. Passi oli kuitenki varastettu USAssa ollessa. Ei hataa, olihan viela Belgian passi. Takasin Brysseliin lentaessa hanta ei meinattu paastaa koneeseen, selitettiin vaan etta kun hanella ei oo viisumia jne, vaikka han oli nayttany viisuminsa USAan, etta on niinku kotiin lentamassa ku Brysseliin lentaa. Kenttavirkailijat olivat kerenneet jo kutsua poliisinki paikalle etta nyt joku yrittaa laittomasti Brysseliin. Olivat sitten vasta siina vaiheessa ruvenneet ajattelemaan etta hetkinen, Bryssel saattaa olla Belgiassa eli ehka toi ei tarvi viisumia sinne kun silla on Belgian passi : D Vahan samaa sarjaa ku Maija osti perjantaina postimerkkeja Suomeen nii myyja meni kysymaan takahuoneesta etta kuuluuko Suomi Eurooppaan. Tuo belgialaiskanadalainen muuten ties kaks sanaa suomee. Toinen oli ilmavoimat ja toinen joku yhta hyodyllinen.

Tapasin myos yhen ruotsalaisen. Yritin jopa puhua ruotsia hanen kanssaan. Totesin etta ei oikein suju enaa kun niin paljon englantia puhuu ja hollantia kuuntelee...

Ei kommentteja: