21.4.2008

Pyörä.

Ma siis sain pyoran Jaapilta kolme viikkoa sitten. Se on ilmeisesti sen siskon vanha pyora, joka oli luvattu Cynthialle, mutta koska Cynthia sai pyoran perheelta jolle tyoskentelee nykyaan au pairina Amsterdamissa, ma sain sen pyoran. Muuten olisin joutunu oottaan pari viikkoa etta Jaap tulee Israelista ja olis voinu korjata jonku muun pyoran joka niilla oli takapihalla.

Ma olin onnellinen pyoran omistajahko. Ei voi sanoa etta omistaja kun en ma sita varsinaisesti omista, mutta kuitenki. Kavin jopa pyorailemassa iltaisin huvikseni. Nostin satulan. Olin iloinen siita etta kolmen kuukauden tauon jalkeen, joka siis ei johtunut saaolosuhteista, paasin taas ajamaan pyoralla.

Noh, reilun viikon paasta kun oltiin tulossa couchsurfing-tapaamisesta ja olin lahdossa kotiin, pyora oli siis Remcon luona kun sielta saatiin kyyti, huomasin etta kumi on tyhja. Ja kavelin pyoran kanssa kotiin. Ei kiva. Ma suunnittelin pitkaan kumin paikkaamista. Tilaisuudet ostaa valineet siihen oli aika harvassa. Viikko sitten, eli viikko kumin puhkeamisen jalkeen kavin ystavani Albert Heijnin luona ja ostin paikkoja. No, nehan ei tietenkaan riita. Tarvittais pumppu ja liimaa yms.

Kavin keskiviikkona pyoraliikkeessa aseman vieressa kysymassa pumppua, mutta heilla oli vain isoja pumppuja. Palvelu oli loistavaa, toimi englanniksi ja kerrottiin mista saisin pienemman pumpun. Kysyin samalla paljonko maksaa korjauttaa se rengas. Aioin kuitenkin yrittaa eka itse.

Tanaan ma sitten talutin pyoran siihen liikkeeseen ja maksoin 7 euroo siita ettei mun tarvitse sita itse tehda. Se on edullinen se pyoraliike, siella on toissa opiskelijapoikia. Ammattimekaanikolle ku veis nii sais varmasti maksaa paljon enemman. Meni 15 minuuttia ku se poika korjas sen renkaan, puhu taydellista englantia viela. Nyt ma vaan mietin miksen ma vieny sita pyoraa jo seuraavana paivana kyseiseen liikkeeseen.

Ei kommentteja: