27.5.2008

Hulluja nuo hollantilaiset.

Juttelin viikko sitte yhen hollantilaisen kanssa. Sanoin etta suomen kieli on iha tuskanen oppia. No, tama paatti etta opettelee seuraavaksi suomen. Tahtoo kuulemma opetella kaikki maailman kielet. Osaa hollantia (yllatys yllatys), englantia (suuri yllatys tamakin) ja norjaa (taa oli jo vahan enemman yllattavaa). Oli sitte sunnuntaina yrittany lainata Amsterdamin kirjastosta jotai suomen kielista. Ei ollu ollu. Eilen oli kayny Rotterdamin kirjastossa, oli loytany vaan lasten kirjoja. Meni sitte viela suomen merimieskirkolle ja osti sielta jonku romaanin. Ilmeisesti siis todellakin aikoo opetella. Mun pitais naha se tanaa cs-tapaamisessa, saa naha joko se on jotai oppinu : D
Samaisen henkilon kaa ollaan kayty keskusteluja mesessa nii etta se kirjottaa mulle norjaa ja ma sille ruottia. On toiminu yllattavan hyvin. Saa naha toimiiko nii et puhutaa niita kielia. Mun ruotti on kylla erittain syvalta talla hetkella.
Tanaan siis on couchsurfing-tapaaminen, yllatys yllatys. Ja taas viela yllattavampaa on etta ma oon menossa sinne. Tanaa onki vaha spesiaalimpi tapaus, tyypit kay syomassa, ma en tosin kay, mut kuitenki, ku on tapaamisten vuosipaiva. Ensimmainen oli jarjestetty tasan vuos sitte.

Ei kommentteja: