3.6.2008

Epäromaani.

Nyt ei siis tule mitaa pitkaa sepustusta menneista. Tai ainakaan mitenkaan yhtenaista tarinaa. Tiistaina yks ystavallinen herrasmies harmitteli ku se ei oo 22. Meinas etta ma oon taydellinen, tai ainaki lahella sellaista. Perjantaina olin Annella. Oli kivaa. Birgit liitty seuraan kans, ja Annen ranskalainen kamppis. Kaytii syomassaki. Ja siina samassa baarissa missa oltii viikko sitte Birgitin kaa viimesena. Baarimikko tervehti iloisesti meita.
Lauantaina kavin Utrechtissa ja merimieskirkolla karaokessa. Illalla palestiinalainen yritti kaannyttaa mut muslimiksi. Menin kotiin nukkumaan joskus puolenyon jalkeen. Herasin aamulla yheksalta aamupalalle, pistin paivaunille joskus kymmenen aikaan ku lapset lahti pihalle eli oli hiljasta. Nousin ylos kahen aikaan. Menin alas nii ensimmaisena Nina kysy et oonko ma kunnossa. Oli Late kuulemma sanonu vaa et ma oon nuori ku Nina oli silleki sita ihmetelly.
Muuten sunnuntai oli taas niin turha ja tylsa paiva ku olla voi, jolloin vaa ahistuin. Paitsi etta juttelin Venlan kaa mesessa!
Eilen ma korjasin Ainon sangyn joka romahti just ennen ku piti menna paivaunille. Viime yona oli ukkonen. Just ku olin nukahtanu Aino heras siihen ja ma herasin Ainoon enka sitte saanu pitkaa aikaa unta. Tanaa on satanu vetta. Kohta lahen taas kaymaa Rotterdamissa. Tai luulen etten ees kovin kohta ku veikkaan et pojat on taas aika hitaita tanaan. Jotka btw ei vielakaa oo alkanu taas polttaa.

Ei kommentteja: