26.5.2008

Laiskimuspäiviä.

Otinpas itseani niskasta kiinni taas ja aloin kirjoittamaan. Nyt pitais viela keksia mista kirjottaa. Viikonloppu on hyva aihe. Tai ainaki parempi ku se etta tanaan mua on vaan laiskottanut ja etta on ollut ihan normaali maanantaipaiva.
Perjantaina ma menin taas Rotterdamiin. Nain Nonan, kaytii jaatelolla. Nona lahti miehensa luo ja ma menin kaymaa merimieskirkolla, palautin yhen cd:n takas Katille ja juttelin vahan aikaa Katin kaa. Vahan niinku lupasin menna ens lauantaina sinne ku siella grillaillaan ja lauletaan karaokea. Jos jaksan, ostan kankaan ennen sita ja teen itelle kesamekon ku en oo loytany kivaa kaupoista.
Illalla menin couchsurfing-tapaamiseen, grillailtiin. Oli kivaa. Tosin ma en grillannut mitaan, vaikka oli paprikatki mukana. Keskustelin monen kanssa monesta aiheesta. Anne yritti juottaa mut, se kaato mulle koko ajan lisaa viinia kunnes ma olin onnistunu rikkoon mukini niin se ei enaa voinut. Eika se siis onnistunu kunnolla. Osa porukasta, mina mukaan luettuna lahti sitten baariin ku tuli vahan kylmempi. Ja kuuntelin ku intialainen vaitti etta suomalaiset on tosi kylmia tyyppeja. Kavi myos ilmi etta yks kaveri sittenki ties yhen sanan suomee: kimppakiva.
Jossain vaiheessa ihmiset lahti kotiin, toisin sanoen sitten kun se baari meni kiinni. Tuntu jotenki tosi aikaselta, kello oli varmaan noin 1, niin ma ja Birgit, jonka sohvalla nukuin, joka on itavaltalainen, kaytiin kysyyn sisalta etta missa olis viela baari joka on auki. Saatiin osote: Oude Haveniin siis. Yritettiin pyorailla sinne, Birgit ajo ja jostain syysta kaaduttiin keskelle risteysta vaikkei edes oltu kovin paissaan. Jaatiin siihen hetkeksi makaan ja tuijottaan tahtia. Ihme ettei kukaa tullu tarkistaa etta onko kaikki hyvin. Toisaalta ei kukaa hermostunukkaa. Ku vihdoin lahdettii siita, ne noin kolme autoo paasi taas ajaan. Joka ikinen kuskeista nauro meille.
Loydettii baari, mentii sinne. Oli kiva baari. Hyvaa musiikkia, kiva baarimikko, joka viimesen kierroksen aikana anto meille yhdet ilmaset. Oltiin viimeset asiakkaat sisalla. Kun taallahan siis ei samantien ajeta ihmisia ulos baarista. Musiikkiki soi aika pitkaan. Mut jotenki me sit jaatii siihe nii pitkaa ku mahollista. Ku mentii ulos, siina oli kaks miesta joista toinen oli iha idiootti ja vaitti etta suomessa on aina pimeeta. Otettiin aamun ensimmainen metro Birgitin kotiin. Nukuin seittemasta kymmeneen, makasin sangyssa hereilla kymmenesta yhteen, ja nukuin taas yhdesta kolmeen. Siirryin sit kotiin kunhan olin eka saanu loistavan leffan lainaan. Tosin sen katsomisessa voi tulla ongelmia ku se on ruotsiksi. Mut ehka ma ymmarran.
Kotona Late oli lahteny jonku kaverinsa polttareihin. Kaja tuli kaymaa Ninaa kattoon. Katottii yhessa euroviisut, Nina ja Kaja joi shampanjaa ja soi mansikoita. Ma vaan soin mansikoita. Sunnuntai meni iha ohi oikeestaa koko paiva. Mitaan erikoista ei tapahtunu. Ja tama paiva on kans vaa menny ohi. Huomenna on couchsurfing-tapaaminen taas. Vaha spesiaalimpi talla kertaa ku on tapaamisten yksvuotissynttarijuhla. Keskiviikkona on Jaapin synttarit, mut ei se vissii aio pitaa pirskeita. Ma yritin ehottaa Remcolle etta kokattais Jaapille, mut se ei oo vastannu siihe viestiin. Mika ei sinallaan ole ihme kun se on Dublinissa kaymassa.
Ulkona pitais olla paska saa seuraavat pari paivaa. Hyva tekosyy vaa olla tekematta mitaa spesiaalimpaa. Ja olla laiska. Tosin huomenna ma aion leipoo, luultavasti mokkapaloja.

Ei kommentteja: