21.5.2008

Pää räjähtää.

Tanaan oli kylla niin syvalta oleva paiva ku olla voi. Alvarilla on joku iha ihme kausi menossa. Koko tan viikon se on ollu hirveen lyhytpinnanen, rupee itkee millon mistaki ja ihan koko ajan. Lisaksi Aino on onnistunu lahinna vaa arsyttaan Alvaria lisaa, normaalisti kun se vaan piristaa. Onneksi Aino ei oo ollu tanaan kotona ku se meni kaymaa oman ja opan luona. Ja onneksi oli hyva saa niin ollaan oltu Alvarin kanssa ulkona kaikki se aika mita se on ollu hereilla, tai ainaki melkein. Ja onneksi mun ei tarvinu laittaa ruokaa ku oli eilista lohikeittoo jalella. Se oli tosi syvalta etta Nina tuli vasta joskus varti yli kuus kotiin. Viimesen puol tuntia ma vaan ootin etta se tulee.
Oli erittain skitsofreninen olo valilla. Paa tuntuu rajahtavan mutta silti ma vaa iloisesti lepertelen Alvarille. Sekin oli onni etta Alvar nukku pikkasen paalle 3 tuntia, eli ma sain iha kunnolla olla vaan rauhassa. Lepasin sohvalla, silmat kiinni ja nukahin vahingossa. Taa on ollu just sellanen paiva, etta jos lapset olis mun, ja olettaen etta en olis yksinhuoltaja, mun mies olis kotiin tultuaan soittanu isovanhemmille ja raahannu mut jonneki leffaa tai mita vaan, saamaan ajatukset keskittyyn johonki muuhun hetkeksi. Mutta yllatys yllatys, lapset ei oo mun jne niin ma vaan bloggaan ja tuskastun.
Jaa, mitas muuta. Viikonloppu oli kiva. Menin Annelle perjantaina. Kaytii baarissa, tai kahessa oikeestaan. Otettii sen kamppikset mukaa. Tormattii ensimmaisessa baarissa Willemiin ja Matildaan, Remco liitty seuraan jossai vaiheessa. Mentii myos Irish pubiin. Oli kivaa. Nukuin Annen luona, aamulla lahin merimieskirkolle au pairien tapaamiseen, josta pian lahin takas Annen luo ku ne lahti elaintarhaan eika mua elaintarhat yhtaa innosta. Annella katottii Pretty woman ja nukuin paivaunet. Mulla on taas treffit Annen patjan kaa ens viikon perjantaina. Illalla nuokuin kotona ja silitin, pistin aikasin nukkumaan. En siis lahteny Martan luo.
Sunnuntaina Willem ja Matilda tuli Dordrechtiin, taalla oli sellanen tapahtuma ku Dordt in Stoom, eli oli paljon hoyrykayttosia koneita esilla kaupungilla ja satamassa. Illalla pojat liitty seuraan, kaytiin teella ja sit Matilda lahti kotii. Kaytii viela syomassa indonesialaisessa. Ruoka oli iha hyvaa, palvelu tosi hidasta. Sain viela Remcolta pari leffaa lainaan ku kavin niiden kautta kotia mennessani.
Nyt vaha vasyttaa, ei ajatus toimi. Tanaa vois pistaa aikasi nukkumaan.

1 kommentti:

Pivi kirjoitti...

"Taa on ollu just sellanen paiva, etta jos lapset olis mun..." niin sun mies olis just tänään työmatkalla tai sillä olis tosi tärkee lentopallopeli tai poikien saunailta. Jos haluaisit leffaan, niin sun tarvis järjestää lapsille hoitaja ja lähteä joko yksin tai jonkin kaverin kaa. Ja tollasen päivän jälkeen ei jaksa, joten kun se mies lopulta tulee kotiin, niin voi olla romantiikka kaukana.
-Mamma-